EMMERDALE 8 (2 DVD)

20 dramaattista Emmerdale-jaksoa!
Kahden DVD-levyn tallenne sisältää sarjan Suomessa esitetyt jaksot 162-181.

Kesällä 1991 Emmerdalen tilalla tehdään heinätöitä sekä keritään lampaita. Joe Sugden odottaa Kate-vaimoaan takaisin kotiin vankilasta ja lapset odottavat äitiään. Annie ja Henry lomailevat Italiassa.

Rachel uskaltaa olla rehellinen Michaelin ja hänen yhteisen tulevaisuutensa suhteen. Menneisyyden haamut tulevat Rachelin ja muiden kyläläisten mieleen Pete Whiteleyn lesken Lynnin tullessa järjestelemään vanhan Billin hautajaisia ja talon myyntiä.

Villapakassa riittää asiakkaita ja Turner palkkaa Kathyn tiskin taa voidakseen paremmin isännöidä pubin ravintolapuolta. Kova stressi ja kiire käy hänen voimilleen ja Caroline patistaa hänet lääkäriin sekä pyytämään Henry Wilksin apua. Syntymäpäiviään Alan kuitenkin juhlii Villapakassa, joskaan Eric Pollardin yllätys ei ole hänelle erityisen mieluinen.

Taten kuljetusliikkeen ongelmat eivät ota ratketakseen kunnes Kim Tate tulee apuun ja saadaan uusi tärkeä asiakas osittain Kathyn myötävaikutuksella. Dolly on kaikkea muuta kuin tyytyväinen rooliinsa tapahtumassa ja tekee oman ratkaisunsa.

Chris joutuu menemään itseensä ja alkaa lopulta käyttäytyä Kathyn toivomalla tavalla. Onko heidän suhteellaan sittenkin tulevaisuus?

Nick jaksaa uurastaa perheensä hyväksi, mutta Elsa alkaa olla yhä tyytymättömämpi kotiäidin elämäänsä ja pitää huolta, että kaikki tietävät sen.

DVD sisältää sarjan jaksot 1566-1585. Jaksot on suomentanut Kaarina Suvanto.

Loppuunmyyntitarjous – valikoimista poistuva tuote. Saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
MMT47
Ääni
Stereo englanti
Kuvasuhde
4:3
Kesto
481 minuuttia
Levyjä
2
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi
Genre
TV-sarja, draama
Julkaisupäivä
31.12.2016
Alkuperäisnimi
EMMERDALE 8
Alkuperämaa
Iso-Britannia
Valmistumisvuosi
1991
Studio/Jakelija
MMT LAUKKANEN
EAN
6430052190468