INGRID BERGMAN – OMIN SANOIN

Seitsenkertainen Oscar-ehdokas ja kolminkertainen Oscar-voittaja Ingrid Bergman oli yksi Hollywoodin kultakauden kirkkaimmista tähdistä. Hän teki ikimuistoisia rooleja lukuisissa elokuvaklassikoissa, muun muassa elokuvissa CASABLANCA, KAASUVALO ja SYYSSONAATTI.

INGRID BERGMAN: OMIN SANOIN kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tavallisesta ruotsalaistytöstä tuli yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijättäriä ja siitä, kuinka hän aiheutti skandaalin rakastuessaan intohimoisesti arvostettuun elokuvaohjaaja Roberto Rosselliniin ja jätti Italian vuoksi kaiken, mitä hänellä oli. INGRID BERGMAN: OMIN SANOIN on vangitseva muotokuva vahvasta naisesta, poikkeuksellisesta kyvystä, rakastajattaresta, äidistä ja ilmiöstä nimeltä Ingrid Bergman. Ingridin päiväkirjat vievät katsojan Pohjolasta Hollywoodin rakastetuimpien klassikkoelokuvien kulisseihin ja takaisin ja valottavat mielenkiintoisesti aikamme suurimman pohjoismaisen elämää sekä hänen elämänpituista ristiriitaansa olla yhtä aikaa Hollywood-tähti, äiti ja nainen.

Vuonna 2015 Ingrid Bergmanin syntymästä tulee kuluneeksi 100 vuotta. INGRID BERGMAN: OMIN SANOIN sai valtaisan suosion ensi-illassaan Cannesin elokuvajuhlilla, jossa koko festivaali juhli tänä vuonna Ingrid Bergmanin merkkipäivää.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
AF70321
Ääni
Dolby Digital 2.0/5.1 ruotsi
Kuvasuhde
1.78:1
Kesto
114 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Tekstitys
suomi, ruotsi
Genre
Dokumentti
Julkaisupäivä
5.1.2016
Alkuperäisnimi
Jag är Ingrid
Alkuperämaa
Ruotsi
Valmistumisvuosi
2015
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194703218