It Takes Two

IT TAKES TWO

Lähde elämäsi mielettömimmälle matkalle It Takes Two -pelissä, joka on voittanut yli 90 palkintoa, mukaan lukien Game of the Year -palkinnon vuonna 2021. Se on nyt saatavilla Nintendo Switchillä™. Tämä genren rajoja rikkova tasohyppelyseikkailu luotiin puhtaasti yhteistyöpeliä varten, joten kutsu ystävä liittymään ilmaiseksi Friend’s Passin** avulla ja tekemään yhteistyötä valtavassa määrässä erilaisia riemukkaan häiritseviä pelihaasteita.

Pelaa riitelevänä pariskuntana Codynä ja Maynä, kahtena taian nukeiksi muuttamana ihmisenä. He ovat vankina mielikuvituksellisessa maailmassa, jossa joka nurkan takana vaanii jotakin odottamatonta, ja heidän on työskenneltävä yhdessä, jotta he voivat haasteenaan päästä rakkaan tyttärensä Rosen luo.

Opettele hallitsemaan ainutlaatuiset ja toisiinsa yhteydessä olevat hahmokyvyt jokaisella uudella tasolla. Auttakaa toisianne pääsemään ohi odottamattomista esteistä ja kokekaa hetkiä, jotka saavat nauramaan ääneen. Potki gangsterioravien karvaisia häntiä, toimi alushousujen pilottina, ryhdy vilkkaan yökerhon DJ:ksi ja kiidä kelkalla läpi maagisen lumisadepallon. Lähde mukaan sydämelliseen ja hilpeään tarinaan, jossa kertomus ja pelaaminen kietoutuvat yhteen ainutlaatuisen metaforisessa kokemuksessa. Tällä hurjalla ja ihmeellä matkalla vain yksi asia on varmaa: me olemme parempia yhdessä.

It Takes Two -pelin on alun perin kehittänyt palkittu Hazelight-studio, joka on yhteistyöpelaamisen alan johtaja, ja pelin on kehittänyt Nintendo Switchille kokenut Turn Me Up Games -studio, joka on erikoistunut Nintendo Switch -porttaamiseen.

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
75070ITTATW
Ikäraja
3
Julkaisupäivä
4.11.2022
Alkuperäisnimi
It Takes Two
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5030939124947