Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2

Jurassic World Evolution 2 on Frontierin suositun Jurassic World Evolutionin odotettu jatko-osa, joka laajentaa vuonna 2018 julkaistua uraauurtavaa ja immersiivistä hallintosimulaatiota.
Peli esittelee mukaansatempaavan tarinallisen uutuuskampanjan, upeita uusia ominaisuuksia ja hämmästyttävän aidonnäköisiä dinosauruksia.
Laajempien rakennusmahdollisuuksien ja uusien mukautusasetusten myötä luvassa on ihka aito ja jopa aiempaa isompi ja parempi Jurassic World -peli.
Uppoudu kiehtovaan Jurassic World -alkuperäiskertomukseen ja Jurassic World: Fallen Kingdomin maailmaa järisyttäneiden tapahtumien jälkeiseen aikaan. Johda dinosaurusten hallinta-, suojelu- ja eristyspyrkimyksiä elokuvista tuttujen hahmojen rinnalla.
Mukana ovat muun muassa tohtori Ian Malcolm (Jeff Goldblum) ja Claire Dearing (Bryce Dallas Howard).
Ota tilanne haltuun monipuolisemmilla hallintotyökaluilla ja luovilla ratkaisuilla.
Rakenna ja mukauta uusia rakennuksia ja näytä hallintotaitosi tiheistä metsistä aina kivisille aavikoille asti ulottuvissa ennennäkemättömissä ympäristöissä.
Pelasta ja luo bioteknisesti yli 75 esihistoriallista lajia, mukaan lukien paljon toivotut lentävät matelijat ja merimatelijat.
Näe, kuinka ne etsivät elinpaikkaa, kamppailevat ja reagoivat ympäristöönsä hätkähdyttävän todenmukaisesti.
Chaos Theory -pelitilassa voit pelata lempielokuviesi tärkeät hetket uusilla käänteillä.
Koe Jurassic World- ja Jurassic Park -elokuvien käännekohdat vaihtoehtoisina ”entä jos” -tilanteina kaikkien viiden elokuvan aikoihin ja paikkoihin sijoittuvissa kentissä.
Asettaudu Jurassic World -sarjan ytimeen ja selvitä, miten käy, kun olet johtoasemassa hallinnoimassa uusia haasteita ja niiden odottamattomia seurauksia.

Luokat: ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
3HD813039
Ikäraja
16
Julkaisupäivä
9.11.2021
Alkuperäisnimi
Jurassic World Evolution 2
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5056208813084