KARAOKEN KUMMAJAISET

Kovan luokan karaokehuijari (rocktähti Huey Lewis) on juuri saanut kuulla entisen vaimonsa kuolleen. Arkun äärellä hän törmää kauniiseen naiseen – joka sattuukin olemaan hänen tyttärensä (Gwyneth Paltrow). Yllätyksekseen ja onnekseen hän huomaa tämän laulavan kuin leivonen.

Huono-onninen taksikuski (Scott Speedman) on juuri saanut uskottoman vaimonsa kiinni rysän päältä. Eikä hänen auta muu kuin jättää tämä vaimon selittely-yrityksistä huolimatta. Seksikäs laululintunen (Maria Bello) huomaa tilaisuutensa tulleen romuttuneen ihmissuhteen muodossa ja houkuttelee miehen mukaansa karaokekisoihin.

Perheestään vieraantunut myyntimies on totaalisen kyllästynyt olemassaoloonsa esikaupungin oravanpyörässä ja löytää karaokesta itselleen uuden elämän lähteen. Hulvattomalla matkallaan kisoihin hän poimii mukaansa ex-rikollisen, jolla on tappajan tausta, mutta enkelin ääni.

Pian on Nebraskan Omaha täyttynyt monenkirjavista ihmisistä, joilla kaikilla on yksi yhteinen tekijä – intohimo karaokeen. Ja niinpä ei lopputulos voi olla muuta kuin kaoottinen. He kaikki nimittäin jahtaavat rahaa, kunniaa ja elämänsä onnenpotkua!

Ekstrat:

  • Teatteritraileri
  • Sneak preview
  • B-Roll Footage
  • haastatteluja
Luokka:
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
DVD4695
Ääni
DD 5.1 englanti
Kesto
107 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
15
Tekstitys
suomi, ruotsi, tanska, norja
Genre
Komedia
Alkuperäisnimi
Duets
Valmistumisvuosi
2000
Studio/Jakelija
SCANBOX
EAN
5706141746955