Marvel´s Midnight Suns Enhanced Edition

Marvel’s Midnight Suns Enhanced Edition

Enhanced Edition sisältää Marvel´s Midnight Suns -pelin sekä viisi premium-skiniä mukaan lukien Captain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix 5), Nico Minoru (Sister Grimm) ja Wolverine (X-Force).
Marvel’s Midnight Suns on uusi taktinen roolipeli, joka sijoittuu Marvel-universumin pimeälle puolelle.
Pelissä kohtaat alamaailman demoniset joukot silmästä silmään Midnight Sunsin, Maan viimeisen puolustuslinjan, riveissä.
Kun demoninen Lilith ja hänen kauhistuttava laumansa liittyvät yhteen HYDRAn pahantahtoisten armeijojen kanssa, on aika vapauttaa Marvelin pimeä puoli.
Sinä olet Hunter ja tehtäväsi on johtaa odottamaton joukko kokeneita supersankareita ja vaarallisia yliluonnollisia sotureita voittoon.
Voivatko sellaiset legendat kuin Doctor Strange, Iron Man ja Blade unohtaa ristiriitansa apokalyptisen uhan kasvaessa?
Jos aiot pelastaa maailman, sinun on solmittava liittolaissuhteita ja johdettava joukko taisteluun legendaarisena Midnight Sunsina.
Päivitettävien pelihahmojen ja taitojen ansiosta voit rakentaa oman ainutlaatuisen versiosi Hunterista ja saat valita, millä tavalla lähetät Lilithin armeijan takaisin aliseen maailmaan.
Legendaarinen strategia- ja taktiikkapelit mullistanut pelitalo esittelee uuden, elokuvamaisia taktisia taisteluita ja supersankaritaitoja pursuavan pelin, jossa ystävystyt ikonisten sankareiden kanssa ja lähdet unohtumattomaan seikkailuun syvälle Marvelin pimeälle puolelle.

Luokat: , ,
Formaatti: PS5
Tuotetunnus
3HD431361
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
2.12.2022
Alkuperäisnimi
Marvel´s Midnight Suns Enhanced Edition
Studio/Jakelija
3HD
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5026555431361