MIEHIÄ JA POIKIA

Elokuva on sisarusteos ”Miesten vuoro” -dokumentille, jossa miehet istuvat saunassa ja puhuvat suoraan sydämestään. ”Miehiä ja poikia” kertoo suomalaisista isistä, miehistä ja pojista sekä heidän rakkaudestaan, toiveistaan ja elämänmenostaan. Elokuva antaa äänen isille ja pojille. Elokuva paljastaa jälleen suomalaisen miehen sielun poikkeuksellisen läheltä. Joonas Berghäll on ollut pitkään miesten puolestapuhuja, antaen äänen heille asioista joista ei juurikaan keskustella.

Berghäll palaa rakkauden ja hyvinvoinnin teemoihin suomalaisen miehen näkökulmasta. Suomalaisen miesten ja poikien emotionaalinen yksinäisyys ja aitous tulevat konkreettisesti esiin. Miehet ovat edelleen pitkälti hierarkkisen ja maskuliinisen yhteisönsä vankeja. Kuitenkin rakkaus ja empatia sykkii heissä vaikka se usein jääkin sanomatta ja osoittamatta. Tässä dokumentissa Berghäll saa heidät puhumaan ja avaamaan sydämensä.

Elokuvassa seurataan eri ikäisisä miehiä ympäri Suomea; Porissa, Kemissä, Helsingissä ja Kouvolassa. Berghäll kääntää elokuvassa kameran myös itseensä ja kertoo oman elämänsä kolhuista ja onnesta. Sekä toivosta.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
8611472K
Ääni
Stereo, 5.1 suomi, kuvailutulkkaus
Kuvasuhde
2.35:1 - 16:9
Kesto
85 minuuttia
Levyjä
1
Ikäraja
7
Tekstitys
suomi heikkokuuloisille, ruotsi, englanti
Genre
Dokumentti
Julkaisupäivä
28.3.2022
Alkuperäisnimi
Miehiä ja poikia
Alkuperämaa
Suomi
Valmistumisvuosi
2019
EAN
6430048611472