MUUMILAAKSON TARINOITA 20: HIRMUINEN PIKKU MYY

Hirmuinen Pikku Myy -DVD sisältää jaksot:

– Hirmuinen Pikku Myy (jakso 58):
Pikku Myy on varsinainen kiusankappale ja siitä osansa saavat niin Niisku kuin Vilijonkkakin. Lopulta Muumipeikko satuttaa itsensä Myyn kepposten seurauksena. Syyllisyys kalvaa Pikku Myytä, mutta itsepäisyyksissään Myy päättää assettua Nuuskamuikkusen telttaan anteeksipyytämisen sijaan.

– Muumipeikko povaa tulevaisuutta (jakso 59):
Nipsu päättää taas rikastua – ensiksi hän ryhtyy myymään nuorennuslääkettä. Menestys ei kuitenkaan ole mairitteleva, joten Nipsu ja Muumipeikko päätyvät ennustajan juttusille. Kaksikko jättää ennustajaeukon kirouksen omaan arvoonja ja päättävät itse ryhtyä selvännäkijöiksi!

– Hienot naamiaiset (jakso 63):
Vilijonkka on päättänyt järjestää naamiaiset, joihin Muumitkin ovat tervetulleita. Muiden kunnostaessa innoissaan naamiaisasujaan juhlaa varten Muumipeikko rakentaa salassa kanoottia. Vilijonkka haluaa esitellä Niiskuneidin eräälle herrasmiehelle…

 

Tove ja Lars Janssonin kirjoihin ja sarjakuviin perustuvan ja Dennis Livsonin tuottaman suomalais-japanilais-hollantilaisen suursarjan suomenkielisen version remasterointi on tehty tyyliltään alkuperäistä sarjaa huolellisesti kunnioittaen.

Muumilaakson tarinoita on kautta historian tunnetuin, katsotuin ja suurin suomalaiseen kirjallisuuteen perustuva animaatiosarja. Vuosina 1990-92 Japanissa kaikkiaan 600-henkisen tuotantotiimin voimin piirrettyä 104-osaista sarjaa on dubattu lukuisille kielille ja esitetty vähintään 124 maassa. Suomenkielisen version remasterointi alkoi loppusyksystä 2016 ja ensimmäiset uudistetut jaksot valmistuivat helmikuussa 2017. Käsin piirretyn sarjan kuvanlaatu on tuotu HD-tasolle ja tarinoiden uusi suomenkielinen käännös ja korkealaatuinen äänitys on päivitetty vastaamaan modernia suomen kieltä.

Luokat: ,
Formaatti: DVD
Tuotetunnus
VLDVD-420
Ääni
Dolby Digital Stereo 2.0 suomi
Levyjä
1
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Genre
Animaatio
Julkaisupäivä
3.11.2017
Alkuperäisnimi
Muumilaakson tarinoita 20: Hirmuinen Pikku Myy
Alkuperämaa
Japani, Suomi
Studio/Jakelija
VLMEDIA
Esitysoikeus
Kyllä