Rock of Ages 3: Make  and  Break

Rock of Ages 3: Make & Break on kilpailukykyinen tornipuolustus ja arcade-toiminta, joka on yhdistetty ACE Teamin omituiseen, Monty Pythonin kaltaiseen huumoriin yhdeksi jättimäiseksi, luovaksi peliksi kautta aikojen.
Hyppää laajaan, suorastaan romahtavaan tarinaan, jossa on eklektinen seikkailu, joka sisältää outoja ja epäkunnioittavia legendaarisia hahmoja, tai luo ensimmäistä kertaa omia tasoja ja kilpaile ystävien ja vieraiden kanssa verkossa reaaliaikaisessa hektisen tornin yhdistelmässä puolustus ja eeppinen lohkare-kilpa-arcade-toiminta.

Avainominaisuudet

Make & Break World s: Suunnittele ja rakenna omat tasosi helppokäyttöisessä editorissa ja jaa luomuksesi pelaajien kanssa ympäri maailmaa lähes rajattomasti luovaa hauskaa varten!
Kilpailukykyinen torninpuolustus : Rakenna puolustuksia ja kilpaile tuhotaksesi vastustajasi jopa 4 pelaajan online-moninpelissä tai kahden pelaajan jaetun näytön toiminnassa.
Boulder-Smashing Arcade Action : Crash tiesi läpi kaiken polullasi niin nopeasti kuin pystyt kuudessa erillisessä ja arcadey-pelitilassa yli 20 hurjalla lohkareella!
Äärettömän hauska : Lähde matkalle villille puolelle ACE Teamin hauskan tarinan avulla – kaikki Caesarista ja Moctezumasta Krampusiin ja Spagettihirviöön esiintyvät laajassa kampanjassa läpi historian ja sen jälkeen.
Pelitiloja yllin kyllin : Puolusta tukikohtaasi uudessa Boulder-lumivyöryssä, paranna rullataitojasi hauraassa Humpty-Dumpty-tilassa, kilpaile kelloaikakokeissa tai luo oma ainutlaatuinen pelattavuutesi luojan kanssa satoja tunteja hauskaa!

Luokat: , ,
Formaatti: NSW
Tuotetunnus
1148592
Ikäraja
12
Julkaisupäivä
3.2.2023
Alkuperäisnimi
Rock of Ages 3: Make  and  Break
Studio/Jakelija
EXCALIBUR MEDIA
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
5016488134026