SnowRunner: A MudRunner Game

Äärimmäinen maastoajopeli kutsuupelaajat voittamaan lumen ja jään hallitsemat maasto-olosuhteet
Suositun MudRunner-ajopelintekijät vievät pelaajan entistä haastavampiin ajo-olosuhteisiinSnowRunner-pelin myötä. Odotettu jatko-osa tarjoaa pelaajalle valikoiman toinentoistaan tehokkaampia ja raskaampia ajoneuvoja, joilla syöksytään villiinluontoon, äärimmäisiin maastoihin ja vaikeakulkuisille teille apunaan vainkompassi ja kartta.

Pelaajan ajotaidot, neuvokkuusja rehti sisu ovat kaikki kaikessa, kun maasto ja sääolosuhteet käyväthaastaviksi. Omien ajoneuvojen joutuessa pulaan vaikeakulkuisessa maastossa onkaikkia keinoja käytettävä. Joskus tämä vaatii myös ajoneuvojen apua.Kuljetusten pitää kuitenkin onnistua niin Siperian jäisissä maastoissa kuinMichiganin hyisevissä olosuhteissa, joten isompaa vaihdetta silmään ja tallapohjaan.

Mukana on valikoima ikonisiaajoneuvomerkkejä, kuten Pacific ja Navistar. Näiden avulla matka taittuusujuvasti, kunnes maasto käy liian hankalaksi. Olipa kyse mudasta, jäästä,lumesta tai mistä tahansa haitasta, peräänantamaton kuljettaja saa rahtinsaperille.

Vaihtelevien sääolojenlisäksi haastetta tuovat vaikeat reitit ja tarkasti toteutettufysiikkamoottori. Yksinpelin lisäksi mukana on peräti neljän pelaajanyhteistyöpelimuoto.

Luokat: , , ,
Formaatti: PS4
Tuotetunnus
44722MUDR2
Ikäraja
3
Julkaisupäivä
31.3.2020
Alkuperäisnimi
SnowRunner: A MudRunner Game
Studio/Jakelija
PAN VISION, PELIT
Esitysoikeus
Kyllä
EAN
3512899122758