WOODY ALLEN COLLECTION 1 (3 DVD)

Kolmen klassikkoelokuvan kokoelma.
Laulua, rakkautta ja huumoria – näistä ovat tämän kokoelman Woody Allen -elokuvat tehty! KAIKKI SANOVAT I LOVE YOU antaa Allenin rakastetuille suosikkitähdille mahdollisuuden ylistää rakkautta musikaalin muodossa. JADESKORPIONIN KIROUS on tyylikäs ja hulvaton kunnianosoitus film noir -klassikoille. Ja HOLLYWOOD ENDING -komedia päästää ohjaajalegendan valloilleen, kun hän esittää pääosassa uutta hittiä hysteerisesti luovaa elokuvaohjaajaa.

Kaikki sanovat I love you:
Valmistaudu antautumaan rakkaudelle! Ohjaajalegenda Woody Allenin ensimmäinen musikaali seuraa kolmea pariskuntaa etsimässä rakkautta. Riemukas ja musiikintäyteinen matka vie suosikkinäyttelijöiden esittämät hahmot Venetsiaan, Pariisiin ja tietenkin New Yorkiin. Varaudu sanomaan niin Julia Robertsin, Natalie Portmanin, Edward Nortonin kuin elokuvan lukuisten tähtien tavoin: I love you!

Jadeskorpionin kirous:
Kunnianosoituksessaan film noir-elokuville Woody Allen esittää vakuutusetsivä CW Briggsiä. Tämä hypnotisoidaan tekemään jalokivivarkaus, jota hän joutuu itse myöhemmin tutkimaan. Sivurooleissa nähdään Oscar-palkitut Helen Hunt, Charlize Theron, Elizabeth Berkley ja Dan Aykroyd.

Hollywood Ending:
Tähtiä vilisevässä elokuvassaan ”Hollywood Ending – Elokuvan päätepysäkki” Woody Allen irvailee estottomasti omalle uralleen ja samalla koko elokuvateollisuudelle. Allan esittää ohjaaja Val Axmania, joka saa odottamansa tilaisuuden palata huipulle. Sitten hän äkkiä menettää sen, mitä ohjaajat tarvitsevat enemmän kuin mitään muuta: näkökykynsä.

Valikoimista poistuva tuote – edullinen loppuunmyyntihinta on voimassa niin kauan kuin varastoamme riittää.

Luokka:
Formaatti: DVD
Yksinmyyntinimikkeemme: saatavissa kirjastoille vain Elokuvapalvelusta.
Tuotetunnus
AF7811
Ääni
Dolby Digital 5.1 englanti
Kuvasuhde
1.77:1
Kesto
316 minuuttia
Levyjä
3
Ikäraja
Sallittu kaikenikäisille
Tekstitys
suomi, ruotsi, norja, tanska
Genre
Draama
Julkaisupäivä
12.3.2014
Alkuperäisnimi
Woody Allen Collection 1
Alkuperämaa
Yhdysvallat
Studio/Jakelija
ATLANTIC FILM
EAN
6438194078118
Näyttelijät
Woody Allen